Oost-Vlaams Kamerorkest

Jubileumconcert

| 0 reacties

Het Oost-Vlaams Kamerorkest bestaat dit jaar 35 jaar en dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op vrijdag 10 mei pakken we groots uit in een symfonische bezetting. Ode aan Aalst wordt een jubileumconcert waarmee we hulde willen brengen aan de stad waar we in die 35 jaar zoveel concerten hebben gespeeld. 

Het programma is er een met toeters en bellen: de ouverture van Mozarts Le Nozze di Figaro, de Water Music van Haendel en twee werken die via Louis Paul Boon onlosmakelijk met Aalst verbonden zijn: de Daenssuite van Dirk Brossé (uit de film Daens van Stijn Coninx) en als klap op de vuurpijl Mijn Kapellekensbaan van stadsgenoot Kristiaan Van Ingelgem (die – mooier kan het niet – dit jaar 75 wordt). 

Achteraf bieden we u van harte een glaasje en een hapje aan. 

We dragen dit concert op aan François Schollaert, die ons onlangs ontvallen is. François was de oprichter, eerste dirigent en grote bezieler van ons orkest. We zullen hem nooit vergeten. 

Ode aan Aalst
Oost-Vlaams Kamerorkest
Dirigent: Johan Moeyersoons
Vrijdag 10 mei 2019 om 20 uur
Sint-Jozefkerk, Esplanadeplein, 9300 Aalst 

Kaarten in voorverkoop bij de leden van het orkest of door overschrijving op rekeningnummer BE78 9799 7994 0986 met vermelding van uw naam en het aantal kaarten dat u wenst. De kaarten zullen klaarliggen bij de ingang. 
Voorverkoop 15 €, kassa 17 €, UiTPAS kansentarief 1,50 € 
Gratis toegang voor -16 jaar

Parkeren kan op de speelplaats van het SMI,  Dendermondsesteenweg 12, of op de koer van het vroegere stadhuis (ingang Zwarte Zusterstraat).

Met steun van:


Geef een reactie

Verplichte velden *.